2011. október 31., hétfő

Jókai Anna: Jákob lajtorjája - Jelenlegi ára: 2 525 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Jákob lajtorjájaA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Jókai Anna újszerű regénykísérleteként jelent meg 1982-ben a kései Kádár-kor mindennapjaiban, részben a korabeli művészi élet kulisszái mögött zajló történet, mely ezúttal az Ünnepi Könyvhét alkalmából kerül ismét az olvasók kezébe. Hősei, az ügyészi vizsgára készülő Kantár Hajnal és a csabagyöngyei színész, Kazakovits Kornél egy véletlen találkozás után első látásra egymásba szeretnek. Ám a körülmények megnehezítik kapcsolatukat, hiszen Kornél vidéken él nála hat évvel idősebb feleségével és hétéves kislányukkal, a cukorbeteg Orsival. Hajnal elvált asszony, aki társbérletben lakik áldatlan körülmények közt, és egyedül neveli két és fél éves kislányát, Kiscilit. Kezdetben csak alkalmanként találkoznak (kitéve a társbérlők kíváncsiságának), később azonban Kornél elválik, és Hajnalhoz költözik, ám nem szakad el családjától: hetente többször meglátogatja őket. Eközben karrierjük fölfelé ível, Kornél pesti színházaknál ér el sikereket, Hajnal pedig leteszi ügyészi vizsgáját, és egy televíziós műsorban országos hírnévre tesz szert. Mindezzel párhuzamosan fokozatosan elhidegülnek egymástól, míg egy tragikus éjszakán Orsi, kinek régóta súlyosra fordult az állapota, meghal. A regény különösebb tragédia nélkül, mondhatni szokványosan ér véget: Hajnal és Kornél elválnak, a férfi visszaköltözik feleségéhez. Az írónő e tipikus kapcsolatot úgy emeli magasabb szférákba, hogy a görög drámák kórusaihoz hasonló szólamokat iktat be allegorikus alakok szájába adva spirituális bölcsességeit. A realista próza kedvelőit ez utóbbi részletek talán zavarják, összességében azonban tanulságos és életszerű mű, melyet érdemes széles körben ajánlani. ISBN: 978-963-7486-95-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 525 Ft

Az aukció vége: 2011-11-01 19:59
. Jókai Anna: Jákob lajtorjája - Jelenlegi ára: 2 525 Ft